Despre noi

Euromellis Achiziții S.R.L. este o companie privată, cu capital integral românesc, înființată în anul 2014 ca răspuns la solicitările tot mai numeroase de achiziție a produselor apicole românești pentru piețele externe.

Principalul obiect de activitate este achiziţia şi exportul mierii româneşti de foarte bună calitate. Din pasiune pentru apicultură, suntem dedicaţi, întru totul, respectului pentru natură şi pentru rolul esenţial al albinei în ciclul vieţii, cât şi celor care consumă produse sănătoase, în armonie cu valorile tradiţionale. Credem cu tărie în capacitatea albinei de a crea produse desăvârşite, atât timp cât modul acesteia de viaţă, alimentaţia, precum şi procesul natural de lucru îi sunt respectate.

Sortimentele de miere pe care vi le oferim sunt: mierea de salcâm, mierea de tei, mierea polifloră, mierea de zmeur şi mierea de pădure. De asemenea, avem pentru dumneavoastră şi sortimente deosebite, ca păducel, prun, fâneaţă, cimbrişor, mentă, coriandru. s.a.

Mierea românească este cunoscută și apreciată pe plan internațional pentru calitățile sale deosebite. De aceea, cererea de miere românească a crescut de la an la an, aceasta conducând la dezvoltarea apiculturii în Romania și la alinierea la standardele de calitate impuse de piața externă.


Misiune

Misiunea pe care ne-am asumat-o, încă de la început, este de a ajuta apicultorii din România să se dezvolte individual și în forme asociative și să fie în legătură permanentă cu noile tendințe în domeniu.


Viziune

Viziunea noastră este să devenim lideri de piață și un model în ceea ce privește conduita de afaceri în apicultura românească.


Valori

Euromellis reprezintă o echipă pasionată de tot ceea ce înseamnă tradiţie, apicultură, și de lucrul bine făcut. Ne caracterizează seriozitatea și respectarea cuvântului dat. Ne mândrim cu faptul că am reușit în cei cinci ani de activitate să împlinim cerințele fiecărui apicultor cu care am lucrat.


Date fiscale Euromellis Achiziții

S.C. EUROMELLIS ACHIZIȚII S.R.L.,
Sediu social: Sat Găgeni, 997A, Județul Prahova
RO32639941, J29/21/2014
Euromellis

​Pentru că iubim natura şi omul, facem achiziţii de la apicultori selecţionaţi, care respectă albina şi, implicit, mierea.

Contact

EUROMELLIS ACHIZIȚII srl
  office (@) euromellis.ro
  +40741.259.429